Casa unifamiliar en el Vallès Oriental, Barcelona

Client
Particular
Ciutat
Vallès Oriental, Barcelona
Espai
Habitatge
Any
2016
Superfície
120m
2

ESPAI A PROJECTAR    Projecte d'interiorisme i decoració del saló menjador de doble alçada, estudi, habitació doble, habitació individual juvenil i porxo.

NECESSITATS  El projecte consistia en reformar una casa unifamiliar d'estil rústic a un estil actual i funcional en concordança amb les necessitats i la personalitat  del client.

 

INTERVENCIONS    Hem rehabilitat  les bigues i sostres de fusta pintant-les en blanc. 

S' han substituït les baranes de fusta de l'escala i de la doble alçada per baranes de vidre i acer, aconseguint així un espai més lleuger visualment i integrant l' estudi de la doble alçada al saló.

Les escales de marbre i el paviment porcelànic s'han substituït per parquet en color gris.

La xemeneia rústica s'ha transformat amb plaques de Pladur en una xemeneia de línies rectes i actuals. 

AMBIENT    A partir de materials com el vidre i l'acer inoxidable i colors neutres com el blanc i el gris, hem conseguit espais més amplis i lluminosos i un ambient més fresc, lleuger i actual. Eliminant així la càrrega visual que proporciona l' estil rústic.

El mobiliari és una combinació de peces de clàssics del disseny com la chaise longe de Le Corbusier, amb peces de dissenyadors actuals com per exemple l'aparador blanc escultòric de Karim Rashid i amb mobiliari dissenyat per nosaltres.

La pinzellada de calidesa a l'ambient l'aporta els tèxtils, fustes i pells integrats al mobiliari i decoració.

 

Copyright © Más que 4 Paredes 2017. Todos los derechos reservados.