Habitació juvenil

Client
Particular
Ciutat
Vallès Oriental, Barcelona
Espai
Habitació Juvenil
Any
2019
Superfície
9,5 m
2

ESPAI A PROJECTAR     Es tracta d'una habitació juvenil amb una superfície total de 9,48 m2

NECESSITATS 

- Dissenyar una habitació juvenil , ja que la decoració actual és infantil.

- Seleccionar un mobiliari més original i diferent.

- Mobiliari de gran emmagatzematge.

- Llit de mida de 1,1cm d'ample per 1,9 de llargada.

- Conservar el llit supletori i que pogui guardar-se sota el nou llit.

- Ambientar la decoració en l'esport del futbol de manera subtil, ja que és la gran afició del nostre jove client.

- Ambients lluminosos amb predomini del color blanc.

- Conservar el paviment. 

IDEA PRINCIPAL   Millorar la distribució del mobiliari per optimitzar l'espai, ja que la superfície que té és de dimensions reduïdes i amb elements condicionants.

Després d'estudiar els diferents estils decoratius per a una habitació juvenil per un noi, ens decantem per fer una barreja entre l'estil industrial i el nòrdic. De l'estil industrial  triem els materials com el ferro, mobiliari de fusta i metall que ens recorda a les taquilles industrials i el maó vist etc.. I de l'estil nòrdic escollim els materials com la fusta per aportar calidesa a l'ambient, el maó vist en blanc i un disseny de línies senzilles. Un exemple clar d'aquesta combinació d'aquests dos estils decoratius és l'armari, ja que el seu disseny està basat en una taquilla industrial però fabricat amb fusta de color blanc, característic de l'estil nòrdic.

Referent als elements decoratius havíem d' incloure la petició del client d'introduir de forma subtil la temàtica del futbol.

La nostra idea era triar alguns mobles auxiliars i elements decoratius que recordin al futbol. Però que a la vegada siguin funcionals. Un exemple és el banc que té un disseny d'una banqueta de futbol, amb una doble funció; com sabater i per dipositar motxilles etc..

També esmentar com exemple, el penjador que està situat sobre del banc i que es tracta d'una de les manilles amb jugadors d'un futbolí.

Otra idea per al projecte era revestir una de les parets de maó vist en color blanc, per accentuar l'estil industrial i nòrdic.

Dissenyar per al llit un revestiment de fusta per aportar calidesa a l'habitació i trencar amb la superioritat del color blanc. Vam presentar a la clienta dos acabats de fusta, el primer un panell recuperat de fusta amb superfície cremada al sol, amb diferents tonalitats en una mateixa lama. La segona combinació de lames de pi amb tres colors diferents.

AMBIENT   Lluminós, juvenil i amb una barreja de dos estils decoratius; industrial i nòrdic. I d'una manera subtil hem introduït la temàtica del futbol.

Els colors triats són el blanc, gris i negre com colors neutres molt propis de l'estil nòrdic i industrial; i blau índig i vermell grana per combinar-los amb els neutres, en petites dosi, en complements decoratius i tèxtils.

 

Copyright © Más que 4 Paredes 2017. Todos los derechos reservados.