Local comercial, Myo Vallès, Vilassar de Mar

Client
Myo Vallés S.L
Ciutat
Vilassar de Mar, Barcelona
Espai
Showroom i botiga
Any
2017
Superfície
120 m
2

ESPAI A PROJECTAR   Local comercial de 120 m2 dedicat a  la venda de fusteria d' alumini, metal-listeria, mampares de banys, tendals, mosquiteres, gespa artificial, cuines, banys i  reformes integrals.

Els espais a dissenyar són el showroom, exposició de bany i cuina, zona de jardí amb baranes que realitza el client i sala de reunions. 

L' estudi ha dut a terme el disseny del local i el nostre client ha executat l'obra ja que és un dels serveis que ofereix.

ANÀLISI DE L' ENTORN   Ubicat  a Vilassar de Mar (Barcelona).

Amb una bona situació ja que està en un carrer comercial molt transitat, amb vistes al mar. El local està situat al davant de l'estació de tren.

IDEA PRINCIPAL   Una vegada realitzat l'estudi d'altres comerços de la competència, vam arribar a la conclusió que la majoria de locals tenen unes exposicions  molt semblants; massa producte en un espai desendreçat (productes a terra…)  i un espai carregat visualment.

Un cop analitzat  l'entorn; local ubicat al davant de la platja i les necessitats del client, basem la nostra idea principal a integrar els productos del client i alhora utilitzar-los per construir un espai d'exposició atractiu, creatiu i diferent a la resta de comerços del mateix sector. 

Amb totes aquestes premisses la nostra idea es va enfocar en les típiques casetes de platja que antigament s'utilitzaven com a vestuaris. El seu disseny  era l'ideal per integrar el showroom d'alguns dels productes: fusteria d'alumini, mosquiteres, tendals… Hem dissenyat casetes amb diferentes obertures que alhora són cubs integrats destinats a l'expoció d'uns altres productes del client (parquet, gespa, mostres d'acabats de productes).

En la recepció, seguint amb la idea d'integrar els productes del client, hem projectat tant a la paret com en la part inferior del fals sostre, un mural compost per diferents tipus de xapes perforades combinades amb diferents acabats i  amb gespa artificial. Així aquest mural té una doble funció: decorar paret i fals sostre i també la funció d'expositor d'acabats de xapes metàl-liques que el client ven. El mobiliari de la recepció (taules i prestatgeries amb cable d'acer) han estat dissenyades pel nostre estudi i fabricats pel taller del client. 

AMBIENT    El local està dissenyat per cridar l'atenció, fresc i que recordi que és un poble costaner.

Basant-nos en el color corporatiu del client: el verd, hem utilizat la gamma de verds, llima i groc per a les casetes de platja. Aquests colors els hem combinats amb el blanc, com color principal del local (parets, cuines…),  el negre

( paviment, mobiliari...) i grisos (metalizats dels productes).

 

Copyright © Más que 4 Paredes 2017. Todos los derechos reservados.