Projecte Fi de Carrera: Biblioteca Pública

FINALISTA 2015

Client
PFC
Ciutat
Barcelona
Espai
Biblioteca pública
Any
2014
Superfície
552,27 m
2

Premiat com finalista als millors Projectes Fi de Carrera dels  premis 2015, que atorga el Col-legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya.

Triat en representació de l'Escola Deià Disseny, als premis CODIC 2015. 

ESPAI A PROJECTAR    Espai públic destinat a una biblioteca municipal, situat en Passeig de Colom, al districte de Ciutat Vella. 

Espai actual a projectar dues plantes.

IDEA PRINCIPAL    - A partir d'estructures tipus cubs i passarel·la crear una planta altell situada en planta baixa.

                           - Idea de comunicació visual en vertical de totes les plantes.

 

INTERVENCIONS   Els espais a projectar segons normativa i client són: àrea de diaris, revistes i ordinadors, recepció, àrea infantil, serveis adaptats, àrea de música i cinema, zona de descans per al personal, sala d'estudis, sala polivalent, despatx director, documentació històrica i magatzem.

AMBIENT    Amb pinzellades industrials, reflex de l'entorn de l'edifici (vistes al Port Vell), a partir de les instal·lacions vistes, elements estructurals vistos, materials: formigó, metalls...

Aquest projecte és una mostra tant del servei d'infografia 2D, plànols, alçats i seccions.. com del servei d'infografia 3D, imatges renderitzades, fotorrealistes, amb retocs en Photoshop.

 

Copyright © Más que 4 Paredes 2017. Todos los derechos reservados.