Som Rosana i Susana, dissenyadores d' interiors, per a nosaltres dissenyar no és només la nostra professió, dissenyar és una de les nostres pasions. Vam estudiar juntes a l' Escola d'Art i Superior de Disseny Deià de Barcelona i vam decidir unir-nos per crear el nostre propi estudi d' interiorisme. Les dues formem l'equip de Més que 4 Parets, som dissenyadores  que es complementen a l'hora de dur a terme un projecte.

Dissenyem cada projecte com un nou repte, interpretant les necessitats i desitjos del client. El nostre treball es basa en analitzar perfectament l'espai, l'entorn i a les persones que van dirigides el projecte; amb la finalitat de dissenyar un espai que solucioni totes les necessitats funcionals, estètiques, estructurals i sensorials, que sigui un espai que transmeti, sensacions, que comuniqui un missatge.

Som creatives, ens apassiona dissenyar espais únics o bé per la seva originalitat o bé per la seva simplicitat però alhora funcional i amb personalitat. Gaudim dissenyant mobiliari personalitzat, experimentar amb formes, materials innovadors, il-luminació, acabats.

 

Copyright © Más que 4 Paredes 2017. Todos los derechos reservados.